15 C
Suceava
9 mai, 2024

Soț și soție, găsiți morți într-un apartament din Suceava

Tragedie în Suceava! Doi soți au fost găsiți morți, după ce apartamentul le-a fost cuprins de flăcări. Din cauza fumului care a invadat blocul, peste 20 de persoane au fost evacuate.

05 feb. 2024, 10:00

4 poze |

Doi soți, cu vârste de aproximativ 80 de ani, au murit luni dimineață după ce apartamentul lor din municipiul Suceava a luat foc. Tragedia s-a petrecut într-un bloc de pe strada Alexandru cel Bun, iar apartamentul unde locuiau cei doi soți era situat la etajul unu.

Din primele informații, cei doi bătrâni au murit ca urmare a intoxicării cu monoxidul de carbon emanat de fum, iar distrugerile cauzate de flăcări nu au fost majore. Tot din cauza degajărilor de fum, pompierii au evacuat cinci persoane, iar alte 16 s-au autoevacuat, potrivit

Pompierii care au pătruns în apartamentul celor doi soți și au stabilit că focul ar fi izbucnit de la o lampă de iluminat, lăsată aprinsă peste noapte, care a aprins un materiale din apropierea ei.

”Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de o lampă de iluminat lăsată în funcțiune”, au transmis pompierii militari suceveni.

Sursa: https://www.romaniatv.net/sot-si-sotie-gasiti-morti-intr-un-apartament-din-suceava_8105371.html

Ultimă oră

Același autor