10.8 C
Suceava
27 aprilie, 2024

Scene CUTREMURĂTOARE la înmormântarea Andreei Rabciuc, tânăra găsită moartă la doi ani de la dispariție: „E imposibil de acceptat că nu mai este aici”

Andreea Rabciuc, condusă pe ultimul drum

Publicat: 21/03/2024, 15:15

Andreei Rabciuc, tânăra de 27 de ani, care a dispărut fără urmă acum doi ani și a fost găsită recent, în Italia, a fost înmormântată. Rămășițele sale au fost depistate la o fermă, care fusese deja verificată imediat după dispariția fostei campioane la tir.

La doi ani de la dispariția Andreei Rabciuc, trupul tinerei de 27 de ani a fost restituit familiei pentru înmormântarea care a avut loc miercuri, 20 martie, la Catedrala din Jesi.

Familia, prietenii și apropiații tinerei românce au condus-o pe ultimul drum. Mai multe buchete cu flori colorate și un unicorn de jucărie, care i-a aparținut Andreei, au fost așezate lângă sicriul alb al tinerei de 27 de ani.

De la funeralii au lipsit tatăl tinerei, și Simone Gresti, bărbatul de 44 de ani cu care Andreea avea o relație la momentul dispariției. Gresti est, în prezent, singura persoană cercetata pentru moartea fostei campioane la tir, fiind suspectat că a ucis-o. Totuși, investigațiile sunt încă în curs în acest caz, conform

„Este imposibil de acceptat că Andreea nu mai este aici”

Apropiații victimei au citi mai multe mesaje de rămas-bun, în cadrul ceremoniei de înmormântare.

„Andrea trăiește în inimile noastre” – a subliniat Marzia Pennisi, prietenă de familie – „și asta trebuie să ne ajute să mergem mai departe”.

„Este imposibil de acceptat că Andreea nu mai este aici, imposibil de acceptat o lume din care lipsește zâmbetul ei generos, cel pe care l-a oferit tuturor, o oglindă a unei inimi mari.

Este imposibil să nu fii atras de lumea magică pe care Andreea o reprezenta cu o pălărie cu urechi sau cu un rucsac în formă de unicorn, animalul fantastic simbol al libertății. Asta dorim să facem: să credem în imposibil. Să credem în unicorni pentru că a crede înseamnă și a pretinde ca imposibilul să se întâmple și a pretinde ca cei care știu, să vorbească”, a spus, în discursul ei, prietena de familie a Andreei.

Andreea a dispărut fără urmă în 2022

Pe 12 martie 2022, tânăra de 29 de ani se certase cu iubitul ei, Simone Gresti, și a părăsit petrecerea de la fermă, unde se aflau totodată o prietenă și proprietarul imobilului.

De atunci s-a pierdut orice urmă a sa. Singura persoană cercetată pentru o posibilă crimă a fost iubitul tinerei.

Inițial s-a crezut că ar fi vorba despre o răpire. Dispariția româncei a provocat o adevărată controversă în Italia, existând mai multe piste.

Deocamdată, nu este oficial că trupul neînsuflețit îi aparține Andreei Rabciuc, scrie Cronachemarche.it.

Andreea Rabciuc a fost multiplă campioană națională la tir sportiv, care a făcut parte din lotul României de seniori.

A fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, fiind una dintre cele mai valoroase sportive ale României, scrie sursa citată.

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social.

A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală.

S-a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

21 Mar, 16:58

Actualitate –

21 Mar, 16:51

Știri externe –

21 Mar, 16:47

Ultima oră

21 Mar, 16:30

Video –

21 Mar, 16:14

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/scene-cutremuratoare-la-inmormantarea-andreei-rabciuc-20170901

Ultimă oră

Același autor