12.1 C
Suceava
29 aprilie, 2024

Proteste: Trafic restricţionat în Afumaţi şi Vama Siret

Traficul rutier este restricţionat, miercuri dimineaţă, în Afumaţi, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehicule parcate, precum şi în Vama Siret, unde sensul de ieşire din ţară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, anunţă Infotrafic.

14 afișări

„În ceea ce priveşte situaţia protestelor transportatorilor/ferierilor, traficul rutier este restricţionat în 2 judeţe – Ilfov: DN 2 – Afumaţi, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehicule parcate, circulaţia desfăşurându-se pe banda nr. 2, precum şi în Suceava, DN 2 – Vama Siret, unde sensul de ieşire din ţară este ocupat de autovehicule protestatarilor, circulaţia desfăşurându-se pe un singur fir, alternativă pentru ambele direcţii”, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, miercuri dimineaţă, la ora 06.45, nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

La nivel naţional, cât şi pe arterele rutiere principale, se circulă în general pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

ieri, 22:50

ieri, 22:32

ieri, 22:06

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/proteste-trafic-restrictionat-in-afumati-si-vama-siret-22232812

Ultimă oră

Același autor