14.7 C
Suceava
14 mai, 2024

Ce relație are Marcel Ciolacu cu Piedone. Cei doi s-au cunoscut în anii ’90

Publicat: 27/04/2024, 14:58

Marcel Ciolacu a povestit într-un interviu acordat pentru Insider Politic despre relația pe care o are cu Cristian Popescu-Piedone, având în vedere mesajele din ultima perioadă dintre cei doi cu privire la candidatura liderului PUSL la Primăria Generală.

Premierul a detaliat cum l-a cunoscut pe Piedone, cum a fost influențat de parlamentari belgieni, dar și de ce faptul de a-i cere liderului PUSL să se retragă din cursa electorală nu ar fi fost corect nici față de el, nici față de Gabriela Firea.

Cum l-a cunoscut Marcel Ciolacu pe Piedone

„Este prieten de foarte mulți ani cu fratele meu mai mare, noi suntem trei frați. În timpul studenției am lucrat la o companie româno-israeliană, unde era și fratele meu acționar, avea vreo 10% și în acel context l-am cunoscut pe domnul Piedone, la București. Ne cunoaștem, suntem prieteni, îi cunosc familia. Băiatul este parlamentar, este ales la Suceava, un copil foarte bun. Părerea mea este că avea drumul lui politic foarte bine conturat. Administrația și Parlamentul sunt două lucruri diferite. O cunosc și pe soția domnului Piedone. Am zis să se știe de la mine” , a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, inspirat de parlamentari belgieni

„Cred că prin 1996, am cunoscut doi parlamentari belgieni. Unul a și ajuns ministru de Externe în Belgia. Erau din două partide. Cum sunt eu cu domnul Ciucă, unul social-democrat, altul liberal. Erau cei mai buni prieteni. Ca tânăr, am întrebat >. În ’96 în România, la noi era cu ură, ne dușmănim, ne urmărim… Mi-au zis >. Eu eram și mai tânăr, eram ca un burete, am rămas cu acea impresie, că e normal. Eu în momentul acesta nu pot să mai vorbesc cu domnul Piedone la telefon. Sunt președinte de partid, domnia sa e președinte de partid” , povestește premierul.

„Nu ar fi fost corect față de Piedone și Firea”

„Nu ar fi fost corect din partea mea să îl sun pe domnul Piedone (n.r. și să ii cer să se retragă). În primul rând nu ar fi fost corect față de Gabriela Firea să fac lucrul acesta. Nu ar fi fost corect față de un coleg, față de partidul pe care îl reprezint. Sunt niște reguli și de aceea i-am trimis un mesaj – Hai să găsim o formulă să construim pentru București” , a încheiat

Sursă: Prima TV

Cătălin Costache este un editor web și specialist SEO care și-a început cariera în presă în anul 2019, la Aleph News. Acesta a ajuns să coordoneze

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

27 Apr, 16:08

Actualitate –

27 Apr, 15:59

27 Apr, 15:30

Ultima oră

27 Apr, 15:25

27 Apr, 15:00

27 Apr, 14:28

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/relatie-marcel-ciolacu-piedone-20196234

Ultimă oră

Același autor