13.3 C
Suceava
9 mai, 2024

O mamă din Suceava și-a băgat copilul nou-născut în mașina de spălat, înfășurat într-o pătură

18.03.2024 19:40

Caz șocant în Suceava. O mamă și-a băgat copilul nou-născut în mașina de spălat, înfășurat într-o pătură.

Descoperire macabră în Suceava. O mamă din Vatra Dornei și-a băgat bebelușul nou-născut în mașina de spălat, acesta fiind găsit mort de către oamenii legii. Se pare că femeia în vârstă de 32 de ani a născut un copil, l-a învelit într-o pătură și apoi l-a abandonat în mașina de spălat din locuința sa. Totul s-ar fi întâmplat în cursul zilei de 14 martie. Familia acesteia nu nu ar fi știut nimic despre sarcina femeii.

Ulterior, după două zile, mama a mers la spital deoarece avea niște probleme cauzate de naștere. În fața medicilor ea ar fi negat că a născut recent, iar ca urmare acestui fapt, doctorii, având semne clare că femeia a adus pe lume un copil, au sunat la Poliție, scrie

Ce spune femeia

Ca urmare a sesizării primite din partea medicilor, oamenii legii au venit la spital pentru a o audia pe femeie. În cele din urmă ea le-a mărturisit polițiștilor ce a făcut cu bebelușul, dar a afirmat că acesta se născuse mort. Totuși, dacă spune sau nu adevărul, urmează să fie stabilit în cazul anchetei. Medicii legiști au efectuat deja necropsia, iar rezultatele acesteia vor indica dacă copilul a fost născut decedat sau dacă a murit în mașina de spălat, acolo unde îl lăsase mama.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Momentan se fac cercetări pentru infracțiunea de pruncucidere. Femeia mai are acasă un copil.

18 Martie 2024, 19:36

Sursa: https://www.dcnews.ro/o-mama-din-suceava-si-a-bagat-copilul-nou-nascut-in-masina-de-spalat-infasurat-intr-o-patura_952945.html

Ultimă oră

Același autor