6.9 C
Suceava
17 mai, 2024

Răsturnare de situație cu accidentul mortal din Suceava. Șoferul fugar ar fi cunoscut-o pe victimă

02.05.2024 10:16

Un șofer băut a lovit cu mașina, ieri, 1 Mai 2024, un tânăr de 25 de ani.

Un accident grav de circulație a șocat, ieri, întreaga țară. Un tânăr de 25 de ani a fost spulberat de o mașină pe drumul județean 209C din județul Suceava, scrie

Potrivit noilor informații obținute de anchetatori, accidentul nu ar fi fost o întâmplare nefericită, ci un accident premeditat. Victima, B.S., se afla la ora 5 dimineața pe drumul din localitatea Frumoasa, deși acesta locuia în cartierul George Enescu din Suceava, unde a fost lovit mortal de șoferul autoturismului, S.D., care a fugit de la locul accidentului.

Apropiații victimei vin acum cu o nouă ipoteză, aceea că cei doi se cunoșteau, iar între ei a existat un conflict. Astfel, șoferul de 21 de ani, pentru a se răzbuna, ar fi urcat la volanul mașinii și l-ar fi lovit intenționat pe B.S..

Când anchetatorii au mers la locuința șoferului, miercuri seara, ao constatat că mașina acestuia era puternic avariată în partea din față, iar în interiorul autoturismului a fost găsit și un topor. De asemenea, atât în locuință, cât și în mașină, au fost descoperite mai multe urme de sânge.

De cealaltă parte, șoferul a susținut sus și tare că nu o cunoștea pe victimă, însă acest lucru va fi lămurit după ce va fi efectuată percheziția informatică a telefonului. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dus la Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Comportamentul șoferului la momentul sosirii polițiștilor la locuința sa a fost, de asemenea, unul extrem de bizar, El s-a baricadat în casă, a blocat porțile și a stat de vorbă cu anchetatorii de la balconul casei. Bărbatul de 21 de ani s-a predat abia după ce a fost convins de avocatul său.

S.D. a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate probe de urină și de sânge pentru a se determina cu exactitate dacă a consumat și substanțe interzise.

02 mai 2024, 11:02

Sursa: https://www.dcnews.ro/rasturnare-de-situatie-cu-accidentul-mortal-din-suceava-soferul-fugar-ar-fi-cunoscut-o-pe-victima_957818.html

Ultimă oră

Același autor