15 C
Suceava
9 mai, 2024

Flutur nu permite ca extremiștii sa pună mâna pe Suceava. Mesaj clar pentru Simion. ”Cine pierde iese din politică”

Flutur are un mesaj clar pentru George Simion. I-a propus acestuia să facă o înțelegere. Cine pierde viitoarele alegeri să plece din politică.

28 ian. 2024, 18:35

După ce liderul partidului extremist AUR a anunțat un miting anti Flutur la Suceava, astăzi începând cu ora 15.00, și după ce și pe 24 ianuarie acesta și mai mulți simpatizanți au stricat Ziua Unirii Principatelor cu scandări împotriva președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur ia atitudine.

Acesta i-a lansat lui

o invitație la dialog, pentru astăzi, în loc de urlete în stradă. Mai mult, l-a provocat să-și asume candidatura la președinția Consiliului Județean și, prin urmare, o campanie în care se va confrunta cu cel pe care îl contestă atât de mult, liberalul Flutur.

„ Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac o propunere bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică ”, i-a transmis actualul șef al CJ Suceava, în încercarea de a-l face pe Simion să depășească nivelul amenințărilor cu protestele, arma deja mult prea folosită de extremiștii AUR.

anunțase pentru ziua de azi un protest cu 3.000 de oameni în fața Consiliului Județean Suceava.

Sursa: https://www.romaniatv.net/flutur-nu-permite-ca-extremistii-sa-puna-mana-pe-suceava-mesaj-clar-pentru-simion-cine-pierde-iese-din-politica_8083351.html

Ultimă oră

Același autor