12.2 C
Suceava
17 mai, 2024

Șoferul fugar de la Suceava și-ar fi ucis intenționat victima! Ce au găsit polițiștii în casa tânărului de 21 de ani

Anchetatorii au o nouă ipoteză în ceea ce privește tânărul ucis în localitatea Frumoasă din județul Suceava, după ce un șofer beat a dat cu mașina peste el și a fugit de la locul accidentului.

Bărbatul ar fi fost călcat cu mașina intenționat. Anchetatorii iau în calcul această variantă, în special după perchezițiile de la casa șoferului, unde au găsit indicii care arătau că acolo ar fi avut loc o altercație.

După mai bine de 14 ore de la

, polițiștii au obținut mandat de percheziție domiciliară și au mers la casa șoferului de 21 de ani. L-au adus și pe acesta pentru a participa la cercetarea de la fața locului.

” În cauză, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta urmând a fi prezentat unității de parchet și instanței competente, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, se arată în comunicatul poliției.

Mașina din garaj avea pe partea din stânga față semne clare de impact, iar parbrizul era spart. De asemenea anchetatorii au ridicat mai multe probe, inclusiv ADN, în curte și din casă. Se pare că s-au găsit indicii că ar fi existat o altercație în incintă chiar înainte de incident. De altfel surse judiciare spun că nu este exclusă nicio ipoteză, fiind luată în calcul și posibilitatea unui omor.

Pe rețelele de socializare sunt zeci de mesaje în care este vehiculat acest scenariu. Și prietenii tânărului mort tind să creadă că a fost lovit cu mașina intenționat și spun că între cei doi ar fi fost o altercație.

Avocatul tânărului șofer, Mihai Aștefănoaia susține că acesta nu își amintește nimic, nici măcar că ar fi condus.

Perchezițiile s-au întins până noaptea târziu, fiind cercetat atât interiorul locuinței, cât și întreaga curte.

Între timp, la locul accidentului (la circa 400 de metri distanță), zeci de lumânări au fost depuse de către prieteni.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/rasturnare-situatie-accident-frumoasa-suceava-tanar-35-ani-mort-708587.html

Ultimă oră

Același autor