17.5 C
Suceava
9 mai, 2024

În politică e ca în FOTBAL / Cu ce echipă ține premierul Marcel CIOLACU / „Nea Stane, rupe-i!”

Publicat: 12/04/2024, 18:06

Premierul Marcel Ciolacu dezvăluie că e „mai mult cu Real Madrid”, pe Scenă la Suceava, unde își îndeamnă activiștii de partid să fie uniți și să spună întotdeauna adevărul.

Avem o stabilitate macroeconomică fragilă. Am reușit, când îmi cânta toată lumea și mie prohodul și guvernului, am reușit să avem un guvern echilibrat. Un guvern din care n-ați mai auzit scandaluri pe la televizor, în care să ne respectăm unii pe alții și să funcționăm ca o echipă. Cum funcționați dumneavoastră aici, la Suceava, că altfel nu vei avea rezultate, le-a spus liderul PSD, ca Conferința de alegeri din organizația Suceava.

În acest context, premierul Ciolacu a povestit că s-a uitat, joi seara împreună cu Sorin Grindeanu, la partida Liverpool – Atalanta, un meci cu un rezultat surprinzător, în care echipa italiană a învins cu scorul de 3 la 0, echipa cormoranilor. Liderul PSD a dezvăluit că ministrul Transporturilor era supărat că Liverpool a luat bătaie.

Aseară mă uitam cu Sorin Grindeanu la meci împreună, la Atalanta cu Liverpool. Multă lume ține cu spiritul de la Liverpool. Sorin Grindeanu e unul dintre marii susținători ai echipei, eu-s mai mult cu Real Madrid și la sfârșitul meciului l-am întrebat pe Sorin: dar cum îl cheamă pe antrenorul de la Atalanta? Și el: lasă-mă în pace, e unul mai în vârstă, dar nu vezi ce ne-a bătut?

Referindu-se la un guvern în care există respect și funcționează ca o echipă, dar și la organizațiile locale din Suceava ale PSD și PNL, Marcel Ciolacu a afirmat: „Da, Ion Stan trebuie să fie în acest moment antrenorul asumat al acestei echipe”.

Apoi, a încheiat cu sfatul pentru Ion Stan, de la Suceava: Nea Stane, rupe-i! Fă echipa, pune-i pe fiecare la locul lui, împarte puterea și sunt ferm convins că de această dată veți câștiga Suceava întreaga.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

12 Apr, 20:12

12 Apr, 20:09

Știri externe –

12 Apr, 19:53

Ultima oră

12 Apr, 19:15

Actualitate –

12 Apr, 19:14

12 Apr, 18:46

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/in-politica-e-ca-in-fotbal-cu-ce-echipa-tine-premierul-marcel-ciolacu-nea-stane-rupe-i-20185533

Ultimă oră

Același autor