13 C
Suceava
7 mai, 2024

Ciolacu: Momentan românii m-au mandatat, prin Parlament, să fiu prim-ministru al României şi nu v-am făcut de râs şi nici nu o să vă fac în continuare

astăzi, 18:29

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reafirmă că o decizie privind o eventuală candidatură a sa va fi anunţată după alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie. ”Momentan românii m-au mandatat, prin Parlament, să fiu prim-ministru al României şi nu v-am făcut de râs şi nici nu o să vă fac în continuare”, susţine Ciolacu.

Întrebat, vineri seară, în cadrul unei conferinţe de presă la Suceava, ce ar alege între Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni, preşedintele PSD a declarat că ”momentan” este prim-ministru.

”Momentan românii m-au mandatat, prin Parlament, să fiu prim-ministru al României şi nu v-am făcut de râs şi nici nu o să vă fac în continuare”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Social-democraţii suceveni, în mijlocul cărora Ciolacu s-a aflat vineri, la conferinţa de lansare a candidaţilor PSD a filialei judeţene a partidului, i-au sugerat liderului PSD să candideze pentru funcţia de preşedinte al României. Întrebat cum le răspunde, Ciolacu a spus: ”Am acelaşi răspuns: vorbim pe data de 10 iunie”.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/ciolacu-momentan-romanii-m-au-mandatat-prin-parlament-sa-fiu-prim-ministru-al-romaniei-si-nu-v-am-facut-de-ras-si-nici-nu-o-sa-va-fac-in-continuare-1922402912162024041821557042

Ultimă oră

Același autor