9.4 C
Suceava
marți, 20 aprilie, 2021

Minori acuzați de tentativă la omor calificat, în Suceava

03 Martie 2021 / 19:12

Minori acuzați de tentativă la omor calificat / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

A fost dispusă trimiterea a patru minori din Suceava pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a patru inculpaţi minori, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, scrie Monitorul de Suceava.

Cei patru tineri din orașul Vicovu de Sus sunt acuzați că la mijlocul lunii ianuarie s-au înțeles și organizat între ei pentru a-l atrage pe un tânăr de 19 ani într-o zonă mai izolată din oraș, unde l-au lovit cu obiecte contondente special avute asupra lor pentru comiterea agresiunii.

Sămânța răzbunării a încolțit în cursul anului trecut, când Vasile Ionuț, un tânăr de 19 ani din comuna Bilca, a avut un incident cu un minor de 13 ani din Vicovu de Sus, acesta din urmă fiind un cunoscut ale celor 4 agresori. Pentru a se răzbuna pe tânărul din Bilca, minorul a apelat la sprijinul unuia dintre actualii inculpați, cerându-i acestuia să-l agreseze în schimbul unei sume de bani. Între timp, între cei doi ”asociați” a intervenit o ceartă și o agresiune, după care s-au împăcat, punându-și din nou în cap să-l pedepsească pe tânărul din Bilca.

03 Martie, 19:21

Sursa: https://www.dcnews.ro/minori-acuzati-de-tentativa-la-omor-calificat-in-suceava_805434.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,184FaniÎmi place
231CititoriConectați-vă

Vaslui Plus