9.4 C
Suceava
marți, 20 aprilie, 2021

Un întreg cartier, trezit din somn de doi poliţişti care dialogau prin staţie în timp ce spălau maşina VIDEO

10 februarie 2021, 17:32

Incident bizar în noaptea de 9 spre 10 februarie, în cartierul Burdujeni al Suceavei. Un echipaj de Poliţie a decis să spele autospeciala după miezul nopţii, la o spălătorie în regim self-wash. Rămasă în interiorul maşinii, poliţista i-a dat indicaţii prin staţie colegului aflat în exterior, iar zgomotul i-a trezit pe locatari.

Vocea unei femei transmisă printr-o staţie de emisie-recepţie a spart liniştea noapţii şi i-a trezit pe mai mulţi suceveni care locuiesc pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava. Uitându-se pe fereastre ca să vadă ce se întâmplă afară, oamenii au constat că, în jurul orei 1.00 dimineaţă, un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava a venit la spălătoria din zonă, de tip self-wash, pentru spăla autospecială.

Cei doi poliţişti şi-au împărţit sarcinile. Femeia a rămas în maşină pentru a igieniza spaţiul, iar colegul acesteia a spălate exteriorul autoturismului.

Poliţista nu s-a putut abţine şi a început să îi dea indicaţii colegului prin staţie. Scena a fost filmată de un martor. În înregistrare se aud următoarele mesaje: „Mai ai mult de dat acolo?”, „Parbriz!”, „Mochetele, mochetele!”, „Ai scăpat-o jos!”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, susţine că poliţista nu a deschis staţia în mod intenţionat.

„Poliţiştii au plătit activitatea la automatul bancar respectiv, un agent spălând autospeciala la exterior, iar colega agent toaletând interiorul. Din discuţiile purtate cu colega agent a rezultat faptul că din eroare a acţionat pentru circa 2-3 minute staţia audio a autospecialei în momentul în care a încercat să şteargă cu o lavetă aparatura de bord, discuţia cu colegul aflat la exterior fiind astfel captată de sistemul acustic. (…)Tot din verificări a rezultat faptul ca în cele aproximativ 2 minute cât sistemul acustic a fost deschis agenţii nu au folosit expresii sau cuvinte triviale”, a declarat Ionuţ Epureanu

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/suceava/un-intregcartier-trezit-somn-doi-politisti-dialogau-statie-timp-spalau-masina-video-1_6023f8875163ec4271d6d2f0/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,184FaniÎmi place
231CititoriConectați-vă

Vaslui Plus