9.4 C
Suceava
marți, 20 aprilie, 2021

Arhiepiscopia Sucevei surprinde din nou. Şi-a înfiinţat firmă de asigurări. Parohiile trebuie să încheie poliţie obligatoriu

Arhiepiscopia Sucevei şi a Răduţilor a făcut o mişcare surprinzătoare. Începând cu data de 1 noiembrie, preoţii şi monahii din judeţul Suceava sunt obligaţi să îşi asigure bunurile parohiale la firma de asigurări a instituţiei religioase.

„Ca urmare a hotărârii Permanenţei Consiliului Eparhial nr. 3367 din data de 29.10.2020, vă aducem la cunoştinţă că toate poliţele de asigurare care aparţin unităţilor de cult din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor se vor încheia doar prin societatea comercială S.C ASR Bucovina SRL care aparţine eparhiei noastre începând cu data de 1.11.2020. Vă rugăm respectuos să comunicaţi tuturor unităţilor de cult de pe raza Protopopiatului”, se arată în decizia Arhiepiscopiei.

Firma Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a fost înfiinţată pe 15 octombrie, iar hotărârea Permanenţei Consiliului Eparhial a provocat nemulţumiri în rândul preoţilor, potrivit unor relatări din presa locală. Parohiile sunt acum forţate să renunţe la contractele pe care le-au încheiat cu alţi asiguratori, ceea ce ar genera tensiuni. Firma instituţiei se numeşte SC ASR Bucovina SRL.

Sursa: http://www.romaniatv.net/arhiepiscopia-sucevei-surprinde-din-nou-si-a-infiintat-firma-de-asigurari-parohiile-trebuie-sa-incheie-politie-obligatoriu_544311.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,184FaniÎmi place
231CititoriConectați-vă

Vaslui Plus